Produkte

Rrjeta Vera (vertikale me ngadalesues)

Category: Rrjeta

Karakteristike kryesore e kesaj rrjete eshte ngadalesuesi i cili luan rol te rendesishem ne menyre qe rrjeta te kete nje levizje te ngadalte.

  • ideale per dyer dhe dritare
  • karakteristike kryesore , rrjeta eshte e salduar nga te dyja anet dhe me butona plastike te cilet nuk lejojne daljen e rrjetes nga shinat
  • Rrjeta eshte fiber xhami (phifer american )
  • Prodhohet sipas mizurave
  • E disponueshme me kasonet 45mm dhe 55mm
  • sipas kerkesave te klienteve alumini ne te gjitha ngjyrat
© 2017 RETI 67. All Rights Reserved. Designed By Oxygen Web Studio