Produkte

Rrjeta Alba ( rreshqitje )

Category: Rrjeta
  • Rrjeta Alba eshte projektuar per mizurat e hapesirave te medha
  • ideale per dyer dhe dritare
  • karakteristike e kesaj rrjete eshte :qe nuk ka pengesa poshte ne dysheme,e cila lejon hyrjen komode dhe nje pastrim te thjeshte
  • sipas kerkesave te klienteve alumini ne te gjitha ngjyrat
© 2017 RETI 67. All Rights Reserved. Designed By Oxygen Web Studio