Produkte

Rrjeta me rreshqitje

Category: Rrjeta

Rrjeta me rreshqitje eshte rrjeta tradicionale

  • - e pershtatshme per dyer dhe dritare
  • - levizja eshte ne menyre horizontale
  • - e disponueshme me rrjete me fiber xhami si dhe me rrjete te gomuar (Copaco)
  • - sipas kerkesave te klienteve alumini ne te gjitha ngjyrat
© 2017 RETI 67. All Rights Reserved. Designed By Oxygen Web Studio