Products

Rrjeta Plise ( fizarmonike )

Category: Rrjeta

Kjo rrjete i ofrohet kerkesave te tregut per here te pare ne Shqiperi. Rrjeta mund te montohet edhe pasi ju i keni montuar dyert ose dritaret tuaja duke iu pershtatur ngjyres se aluminit ose pvc se dyerve tuaja dhe mjaftojne 22mm per te vendosur rrjeten fizarmonik e cila ofrohet ne dy ngjyra te ndryshme (gri dhe portokalli).

Ne kete menyre ju mund te kurseni energjine elektrike dhe te beni nje gjume te qete pa insekte

  • eshte nje rrjete cilesore dhe elegante
  • e pershtatshme me se miri per cdo lloj ambjenti
  • komode dhe shume praktike ne perdorim nga te gjitha grup moshat
  • rezistente ndaj eres dhe ujit
  • rrjeta Plise ka zgjidhur problemet ne rastet me hapesirat e ngushta
© 2017 RETI 67. All Rights Reserved. Designed By Oxygen Web Studio