Produkte

Rrjeta Vera ( vertikale me suste )

Category: Rrjeta

Rrjeta Vera eshte nje rrjete me rreshkitje vertikale

  • ideale per dyer dhe dritare
  • karakteristike kryesore , rrjeta eshte e salduar nga te dyja anet , dhe me butona plastike te cilet nuk lejojne daljen e rrjetes nga shinat
  • Rrjeta eshte fiber xhami (phifer american )
  • Prodhohet sipas mizurave
  • E disponueshme me kasonet 45mm dhe 55mm
  • sipas kerkesave te klienteve alumini ne te gjitha ngjyrat
© 2017 RETI 67. All Rights Reserved. Designed By Oxygen Web Studio