Produkte

Rrjeta Kety ( zinxhir )

Category: Rrjeta

Rrjeta Kety eshte nje rrjete qe leviz ne menyre vertikale dhe komandohet me zinxhir

  • e pershtatshme per dyer dhe dritare
  • rrjeta eshte fiber xhami (phifer american )
  • rrjeta eshte e salduar nga te dyja anet dhe butona plastike
  • kjo rrjete eshte e disponueshme dhe me riga te bardha
  • komandohet si nga brenda dhe nga jashte
  • sipas kerkesave te klienteve alumini ne te gjitha ngjyrat
  • e disponueshme dhe me cope

Attachments

© 2017 RETI 67. All Rights Reserved. Designed By Oxygen Web Studio