Produkte

Tenda Alumini

Category: Tenda

Tenda Alumini kunder Diellit, Tenda eshte prej alumini dhe hapet e mbyllet sipas deshire , shume rezistente ndaj diellit, shiut, bores dhe eres.

Tenda eshte ideuar me nje sistem unik te fleteve te aluminit , ku hapja dhe mbyllja e fleteve behet ne menyre perfekte duke mbuluar hapesira shume te medha si per restorante , bare , kopeshte , veranda , ballkone , et.

Tenda mund te montohet ne konstruksion alumini , druri , hekuri ose ne ato ekzistuese.

© 2017 RETI 67. All Rights Reserved. Designed By Oxygen Web Studio